fbpx

Jessica Eriksson nominerad till Årets Unga Företagare 2017

Jessica Eriksson nominerad till Årets Unga Företagare 2017

Nominering av Årets Unga Företagare 2017

Uminova eXpression nominerar Jessica Eriksson till Årets Unga Företagare 2017. Jessica är en företagare med form i blodet som med sin livskraft och kreativa glädje förgyller Umeås näringsliv med ett eget färgsprakande uttryck och känsla för samtiden.

Med illustrationer och skapelser som lyft alltifrån byggnader till kläder och smycken har hon tagit sina kreationer ut i världen.

Företaget står bakom starka symboler så som FATTA-rörelsens logotyp och har med sitt samhällsengagemang och sinne för samarbeten bidragit till att inte bara stärka det egna varumärket utan även andras. Lokalt och nationellt.

Jessica Eriksson, 070-212 84 58
info@jessicaeriksson.se
http://jessicaeriksson.se

Om priset

Priset ”Årets unga Företagare” instiftades 2004, med syftet att lyfta fram och skapa uppmärksamhet kring unga företagare. Nomineringen till priset görs av organisationerna Uminova Innovation, BIC Factory, Uminova eXpression, samt Umeågalans arrangörsgrupp. 2016 års vinnare var Zunzun, och bland tidigare års vinnare finns bland andra EdelPhoto, Soja Film och EoE Glasses.

Vinnaren kommer att presenteras under Umeågalan 9 november, 2017.

Nyheter

Hur kan kreativa näringar blicka ut mot omvärlden?

Nyheter

Praktikantvåren avslutad med många nya insikter

Nyheter

Upplev smyckes- och textilkonst på Sjungaregården

Innovationskraft i spåren av coronapandemin

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.