fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

LIVE: Hur ser framtidens textilproduktion ut?

LIVE: Hur ser framtidens textilproduktion ut?

Den 7 december sänder NEST Sweden live från Textile Fashion Center i Borås. Ämnet är framtidens hållbara textilindustri och under eventet diskuterar en expertpanel vad hållbarhet innebär för en modeindustri som står inför stora utmaningar. 

I panelen medverkar Lovisa Nolander och Linnéa Magnusdotter, XV Production, Jonas Larsson, Science Park Borås och Textilhögskolan, Cecilia Tall, RE:Source, Mathias Bräck, Science Park Borås och samtalet modereras av Simon Hjelte, Borås INK.

I samband med eventet öppnar ansökan till NEST bootcamp – två intensiva dagar den 16-17 mars med workshops, föreläsningar och nätverkande. Bootcampet vänder sig till dig som har en affärsidé inom textil- och modebranschen.

Håll utkik den 7 december för mer info och länkar. Eller varför inte kontakta oss redan nu så kan vi berätta mer?

Livesädningen som sker i samband med att ansökan öppnar arrangeras av Borås INK som är en av fyra inkubatorer som startat initiativet för att driva utvecklingen av en hållbar textilindustri. Övriga inkubatorer är eXpression Umeå, Sting och X-Plot.

Följ sändningen på plats om du har vägarna förbi eller digitalt via Borås INK:s sociala kanaler och hemsida.

Vill du veta mer om NEST? Snacka med Per Vågebrant

Nyheter

De kan bli årets kulturella och kreativa företag

Formgivare utvalda i Design Talents till Formex

Nyheter

Crowdfunding ledde till nytt album och musikvideo

Nyheter

Entreprenörer på väg mot internationella satsningar

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.