fbpx

Lyckad försäljning för sommarens unga formgivare

Lyckad försäljning för sommarens unga formgivare

Sedan den 30 september har produkterna som togs fram under eXpression Umeås sommarprogram funnits till försäljning hos Designtorget. Nu när första resultatet är redovisat framgår det att vissa produkter redan sålt slut.
– Det känns jättekul! säger Ami Olin Nordenmarker, som är en av formgivarna.

Allt började med en versnissage på kvällen den 30 september i Designtorgets butik vid plattan i Stockholm. Sedan dess har de åtta tidigare deltagarna av eXpression Umeås sommarprogram, Summer eXpression, sålt sina produkter i den butiken och i Designtorgets webbshop.

De unga formgivarnas produkter finns till försäljning fram till årsskiftet i Designtorgets webbshop. Vissa har redan tagit slut – men fler produkter är redan på väg. Läs mer om produkterna och formgivarna här. FOTO: BEA HOLMBERG

Försäljningen har överlag gått bra och vissa produkter har till och med sålt slut. En av dem som fått lov att producera fler produkter och skicka ner till Stockholm är Ami Olin Nordenmarker.

Inför releasen hade jag inte riktigt hunnit funderat på hur försäljningen skulle gå, så det kom som en stor överraskning när de sålde slut så fort. Det återstår att se om det var nyhetens behag eller om det fortsätter sälja lika bra, säger Ami.

Flera av deltagarna har även tagit emot fin respons och feedback på produkterna. Ami fortsätter.

Jag fick ett omnämnande i en större inredningsmagasins sociala medier under vernissagen. Utöver detta har det varit glada tillrop och fina hälsningar.

Alla produkter från Summer eXpression finns till försäljning fram till årsskiftet. Ja, om de finns kvar så länge vill säga.

OMNÄMNT:

ANDRA BRA LÄNKAR:

Stina Wallin eXpression Design

Stina Wallin designar tidlösa och funktionella trädgårdar

Nyheter

Nytt samarbete skapar animerad film för forskare

Nyheter

Unga entreprenörer hyllades under Young Startup Day

Nyheter

Lär dig mer om kryptokonst och NFT

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.