fbpx

Natalie är redo för nya utmaningar

Natalie är redo för nya utmaningar

Efter tre händelserika år är det dags för Umeåartisten och entreprenören Natalie Carrion att gå vidare från eXpression Umeås inkubatorsprogram. Företagsresan fortsätter med samma tydliga mål: att etablera sig på den globala scenen.
Jag känner verkligen att jag utvecklats både som person och som entreprenör, säger Natalie.

Från årsskiftet påbörjas ett nytt spännande kapitel i Natalie Carrions entreprenöriella resa då sångfågeln och den drivna entreprenören står redo att lämna inkubatorn. Det har gått tre år sedan allt började och tiden hos eXpression Umeå har varit betydelsefull.

– Jag hade ett tydligt mål att utvecklas till en världsartist när jag började i inkubatorn och det står fast. Men under ytan är det mycket som hänt, saker som jag idag ser som självklara var inte det tidigare. Det har betytt så mycket att fått vara i ett sammanhang där alla bidrar till att peppa, pusha och utmana – det gäller både coacher och alla andra kreatörer. Idag är jag mer strategiskt förankrad. Jag har ett tydligare ramverk för mina värderingar och en klar positioneringsstrategi för varumärket, säger Natalie.

– Jag hade ett tydligt mål att utvecklas till en världsartist när jag började i inkubatorn och det står fast. Men under ytan är det mycket som hänt, saker som jag idag ser som självklara var inte det tidigare, säger Natalie Carrion. Foto: Lisalove Bäckman

Natalie gör skillnad på att vara entreprenör och att vara företagare. Den senare delen har hon fått möjlighet att utveckla med hjälp innehållet i affärsutvecklingsprogrammet men den entreprenöriellaförmågan är något som kommer från insidan, menar Natalie. Miljön som omger eXpression Umeå har dock varit nyttig för båda delarna.

Jag såg mig som entreprenör innan jag tog plats hos eXpression Umeå, att jag drivs av att vilja starta och utveckla nya saker, med utgångspunkt i min passion och mina värderingar. Att vara företagare handlar mycket om att lära sig hantverket och att förvalta något. Jag är tacksam för att jag gett mig själv tid och möjlighet att utveckla både mitt entreprenör- och företagarskap, i det har både människorna och miljön varit väldig viktiga.

Utvecklingen som skett de senaste åren blir ännu mer tydlig för Natalie när hon ser tillbaka på tiden i början av pandemin, då hon snabbt lyckades ställa om och erbjuda nya tjänster.

Det var ett bevis på hur långt jag kommit som företagare och person. Att jag vågade vara med och driva utvecklingen och testa nya saker. Det var så mycket som hände på kort tid, till exempel att jag fick vara med under nationaldagsfirandet i SVT. Det och annan exponering har lett till nya uppdrag, inte minst medverkan i nationell TV i både Norge och Finland.

Vad händer nu då? Ja, målet att etablera sig som världsartist är tydligare än någonsin och det är ett uppdrag som fortsätter. Tack vare det andra benet i sin verksamhet har dörrar öppnats internationellt.

Det är mycket som är på gång. När jag under pandemin fick det svårare att vara ute och turnera, och medverka på festivaler och mässor, har jag lagt mer tid på att utveckla min andra verksamhetsgren – som handlar om hälsa och välbefinnande. I och med alla nya kontakter jag fått i till exempel Indien och Hong Kong ser jag en möjlighet att lansera min musik där. Det känns otroligt spännande. Sen såklart kommer jag fortsätta ligga på ansvarige för Melodifestivalen, som jag gjort i nationell TV tidigare. Jag tror inte hon kommer kunna värja sig, avslutar en målmedveten Natalie Carrion med ett stort leende.

Läs mer om Natalie på hennes hemsida och glöm inte att följa henne på instagram.

Omslagsfotograf: Lisalove Bäckman (bilden är redigerad)

Nyheter

Så håller entreprenörerna liv i affärsglöden

Nyheter

Se panelsamtalet affärsglöd i coronapandemin igen

Long read

Ingmar Inredning formar nya affärsmodeller under pandemin

Nyheter

Ansökan öppen för Future Retail Lab

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.