fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Nu öppnar vi för nya ansökningar

Nu öppnar vi för nya ansökningar

Från och med idag kan du söka till Creatives – affärsutvecklingsprogrammet skräddarsytt för kulturella och kreativa företag. Programmet erbjuder en spännande mix av coachning, stöd från branschexperter och en kontorsplats i ett kreativt community, under ett helt år.

Vi erbjuder en speciellt anpassad miljö för kreativa startups där lokala företag får stöd och resurser för att accelerera sin utveckling och förhoppningsvis nå nya nivåer, säger Per Vågebrant, som tillsammans med Anna Wikholm Kjellberg ansvarar för programmet.

Creatives inkluderar bland annat en rad workshops som täcker olika aspekter av företagsutveckling, från marknadsföring och varumärkesbyggande till finansieringsstrategier och nätverksbyggande.

Programmet innebär en möjlighet för dig att få avgörande insikter och ny kunskap med syfte att driva företagets affärer och tillväxt – med respekt för planeten, människor och vår gemensamma framtid.

Det är alltid intressant att följa företagens resa genom programmet och uppleva hur de sprider sån härlig energi. Vi ser såklart fram emot att stötta en ny grupp av ambitiösa och engagerade företagare, som står redo att visa vägen mot verklig hållbar utveckling, tillägger Anna Wikholm Kjellberg.

Antalet platser i programmet är begränsat och din ansökan måste ha kommit in senast den sista oktober.

Vad hindrar dig att söka redan idag?

Johanna Engström, Vkna
Nyheter

Frukost med Vkna - Lyft ditt företag genom Inkludering och Mångfald 

Nyheter

Spelevent arrangeras för första gången i Umeå

Agnes Sjöström
Nyheter

Agnes Sjöström tar nya steg med Lyckopodden

Test 3
Nyheter

Nio affärsidéer startar sin resa mot hållbara företag

signa upp för vårt nyhetsbrev