fbpx

Rivia Oliveira – ny topprekrytering till eXpression Umeå

Rivia Oliveira

Rivia Oliveira – ny topprekrytering till eXpression Umeå

Rivia Oliveira

eXpression Umeå är idag den ledande inkubatorn i Sverige för de konstnärliga, kulturella och kreativa näringarna. Nu växlar de upp ännu ett steg. Från1 oktober 2020 kliver Rivia Oliveira, en av Umeås toppelit inom kommunikation och marknadsföring, kreativ strateg och entreprenör, in som vikarierande kommunikationsansvarig vid eXpression Umeå.

  • De kreativa näringarna växer i snabb takt i Umeå, idag finns det 90 företag i våra affärsutvecklingsprocesser och vi växlar hela tiden upp vårt stöd och uppdrag att möjliggöra för kreatörers utveckling av sina hållbara företag. Vi är del av ett fantastiskt community av kreatörer i staden och axlar rollen att lyfta alla dessa stories, säger Marlene Johansson, VD eXpression Umeå.
  • Vi står inför ett intensivt och händelserikt år och med många planerade event, nya lokala, nationella och internationella samarbeten, och inte minst utvecklingen av vår digitala plattform och stora internationaliseringssatsning. Med Rivias bakgrund, kraft och energi kommer det här årets kommunikativa insatser nå helt nya nivåer, säger Amanda Westin, kommunikationsansvarig eXpression Umeå.

Rivia Oliveira tar över rollen som kommunikationsansvarig vid eXpression Umeå under tiden som ordinarie kommunikationsansvarig Amanda Westin är föräldraledig. Rivia kommer ha ett övergripande ansvar för eXpressions kommunikation såväl extern som intern. Rivia Oliveira kommer närmast från den kreativa Umeåbyrån Johanna Wiklander där hon hade rollen som kreativ strateg. Dessförinnan drev hon varumärket Rivia Sports som sålde färgglada och välsydda träningskläder över hela världen.

  • Det händer mycket i Umeå, speciellt runt eXpression och de kreativa näringarna. Att få vara en del av det och främja dessa näringar känns så häftigt. All kompetens och kunskap som finns bland kreatörerna i inkubatorn och inom teamet på eXpression är verkligen inspirerande och jag ser fram emot att utvecklas och växa tillsammans med de, säger Rivia Oliveira.

Rivia Oliveira tillträder tjänsten med start från och med 1 oktober 2020.


Det här är Rivia Oliveira

Ålder: 35 starka
Bor: Väst på Stan
Familj: Sambon Jens och sonen Rio, 17 månader
Fritidsintressen: Upplevelser och härligt häng med vänner och familj
Det här visste du inte om Rivia: Är den enda som heter Rivia i Sverige


KONTAKT
Marlene Johansson, VD
070-674 95 39
marlene.johansson@expressionumea.se
www.expressionumea.se

Fler pressmeddelanden
7 January, 2021
Ny kunskapsutveckling i spåren av Coronapandemin
10 November, 2020
Barbro Renkel tillförordnas som ny vd för eXpression Umeå
Deltagarna i eXpression Design i Umeå 2020-2021
25 September, 2020
Programstart av eXpression Design i Umeå
24 September, 2020
Umeåpionjärer växlar upp i utforskandet av handel- och stadsutveckling
3 September, 2020
Elva Umeåbor deltar i en stor modeutmaning
26 August, 2020
Programstart för eXpression Future Retail Lab