fbpx

Sisters in Laws bröllopsimperium vinner årets unga företagare

Sisters in Laws bröllopsimperium vinner årets unga företagare

Under torsdagskvällen gick Umeågalan 2018 av stapeln och eXpression Umeå-företaget Sisters in Law var nominerat till Årets unga företagare. I tuff konkurrens med Mowida och DigiPartner var det Sisters in Law som vann det fina priset.

Sisters in Law är idag Sveriges ledande påverkare inom bröllop och i samskapande med sina kunder bygger företaget ett starkt och dynamiskt ekosystem. Zanna Metzer och Kristina Grahn är entreprenörerna bakom företaget och de leder företagets väg framåt med stor drivkraft.

– Det känns fantastiskt att få ta emot det här priset och det är ett kvitto på att vi gör bra saker berättar Zanna Metzer, Chefredaktör för företagets blogg och magasin.

Sisters in Law har tagit första steget i att utmana dagens affärsmodeller och företaget står inför en spännande resa med stark expansion nationellt och internationellt. Bland företagets produkter återfinns Sveriges största bröllopsblogg, två varumärken som designar och syr bröllopskläder samt ett bröllopsmagasin.

– Vi utmanar befintliga affärsmodeller genom att sammanlänka flera verksamheter genom co-creation. Genom åren har vi bland annat samarbetat med starka entreprenörer och varumärken från Umeå såsom SoSo, Rivia Sports och Johanna N fortsätter Kristina Grahn, designer för det egna varumärket Ellen Marie Bridal.

Under året har företaget öppnat en egen studio på Sveagatan i Umeå, expanderat nationellt och öppnat butiker och skapat spännande samarbeten med nytänkande och nydanande butikskoncept lokaliserade på A lägen i Stockholm. De har också expanderat internationellt genom sitt magasin där de lyfter sina samarbetspartners.

– Ikväll firar vi priset med bubbel avslutar Zanna.

Vinnarmotivering

Årets unga företagare utmanar traditionella koncept med ny stil och design. De använder digitala plattformar för att skapa en ny affärsmodell. Men inte minst använder de egna kanaler och samarbeten för att inspirera världen att gifta sig på lite annorlunda sätt. Årets unga företagare 2018 är Sisters in Law.

I Umeå är tillit och innovation byggstenar för utvecklingen av staden. Sisters in Law är förebilder för denna grund där de bygger sin affärsidé på samarbete och innovativa affärsmodeller inom traditionella branscher. Genom att använda digital, analog och fysisk kommunikation utmanar de traditionell retail och inspirerar sin community med sina produkter, texter och evenemang. Sisters in Law representerar framtidens affärsmodeller och det ska bli ett nöje att följa deras resa ut i världen.

För mer info kontakta

Zanna Metzer
zanna@sistersinlaw.se

Nyheter

Johanna Forsberg ny ansvarig för eXpression Design

Nyheter

Ny kunskapsutveckling i spåren av Coronapandemin

Long read

Natalie är redo för nya utmaningar

Deltagarna i eXpression Design i Umeå 2020-2021
Nyheter

Följ deltagarna i eXpression Design Umeå

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.