fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Välkänd äventyrare och fotograf till Join eXpression 

Välkänd äventyrare och fotograf till Join eXpression 

På torsdag den 28 september gästar Rockfotos grundare Emma Svensson eXpressions öppna hus, Join eXpression. Räkna med inspiration, pepp och härlig energi. Förutom föreläsningen blir det Pop-up shops av inkubatorföretagen och några av våra samarbetspartners. Bakom DJ-båset står Gonza-Ra.

Vi är så glada över att Emma valt att vara en del av Join eXpression. Det blir en kväll där vi tillsammans med entreprenörer i inkubatorn, samarbetspartners och inbjudna gäster hyllar de kulturella och kreativa branscherna. Vi hoppas även på många nya samarbeten, säger Amanda Westin, kommunikationsansvarig vid eXpression Umeå.

Join eXpression är ett öppet hus där det, förutom föreläsningen med Emma Svensson, sker en utställning där entreprenörer från eXpression visar upp och säljer sina produkter. Vi har också bjudit in några av våra samarbetspartners som alla bidrar till kvällen på ett eller annat sätt.

Dörrarna öppnas 18.00 för lite mingel och redan 18.20 samlas vi i Black box för att lyssna till vår inspirationstalare. Därefter bjuder vi på enklare mat från Tonka och dryck från Bryggverket samtidigt som vi får möjlighet att möta entreprenörerna och knyta nya kontakter.

Om Emma Svensson

Emma Svensson, äventyrare och fotograf, startade sitt första företag Rockfoto som 20-åring. Idag är hon en av Sveriges ledande fotografer och driver sedan några år tillbaka ett upplevelseföretag med fokus på äventyr. Emma har startat och drivit ett flertal projekt genom åren och är idag en populär föreläsare som vet vad som är viktigt för att lyckas som ny företagare.

Fakta Join eXpression

  • Vad: Öppet hus hos företagsinkubatorn eXpression Umeå
  • När: 28 september 18.00 – 21.30
  • Var: Östra strandgatan 32, Umeå, konstnärligt campus.
  • Hur: Eventet är öppet men då det bjuds på enklare förtäring behöver anmälan ske.

Här kan du anmäla dig till Join eXpression

Tre inkubatorföretag på nationell topp 100-lista

Nyheter

Open Doors: Upptäck Umeås Kreativa Kollektiv

Nyheter

Häng med oss under designveckan

Nyheter

Kicka igång designveckan på Bygden!

signa upp för vårt nyhetsbrev