fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

ANSÖKAN TILL EXPRESSION DESIGN HAR ÖPPNAT

ANSÖKAN TILL EXPRESSION DESIGN HAR ÖPPNAT

Fram till den 15 augusti är det möjligt att söka till eXpression Design, ett länsöverskridande designprogram med bas i Umeå och Örnsköldsvik. eXpression Design riktar sig till formgivare, konsthantverkare och slöjdare som driver företag och vill utveckla en ny produkt, skapa nya samarbeten och utöka sitt nätverk.

Vi vill genom detta projekt möjliggöra nya lokala samarbeten, ge nationell synlighet och skapa internationella kontakter för deltagarna, säger Barbro Renkel, affärscoach vid eXpression Umeå.

eXpression Design startar 23 september med 2–3 träffar i månaden under perioden 23 september till 21 mars 2021. Syftet med programmet är att skapa fler samarbeten mellan regionerna och stärka de kreativa och kulturella näringarna i norra Sverige. Urval till programmet sker genom intervjuer i september.  

Programmet är ett samarbete mellan eXpression Umeå och det kreativa nätverket High Coast Creative i Örnsköldsvik. Därför anordnas två parallella program som kommer att ha vissa aktiviteter gemensamt. Som deltagare får du tillgång till en plattform med föreläsningar och workshops i processen från skiss till färdig produkt ut på marknaden. 

Samarbetet mellan våra två parallella program möjliggör unika möjligheter. Dra nytta av den samlade kunskapen i nätverken och utbyt erfarenheter, styrkor och svagheter, säger Johanna Forsberg, ansvarig eXpression Design Örnsköldsvik. Genom programmen får du tillgång till ett brett nätverk och både tillverkare och kreatörer, dra nytta av den gemensamma kunskapen och utmanas i att utbyta erfarenheter, styrkor och svagheter.

Läs mer om programmet och ansök här:
https://expressionumea.se/program/expression-design/

Kontakt 
eXpression Design Umeå 
Barbro Renkel 
barbro.renkel@expressionumea.se 

eXpression Design Örnsköldsvik 
Johanna Forsberg 
johanna@highcoastcreative.se

Nyheter

Nu öppnar vi för nya ansökningar

Nyheter

Välkänd äventyrare och fotograf till Join eXpression 

Nyheter

Se produkterna från sommarprogrammet

Nyheter

Join eXpression! En kväll av inspiration, nätverkande och entreprenörskap 

signa upp för vårt nyhetsbrev