fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Ansökan till vårens förinkubatorprogram Express är öppen

Ansökan till vårens förinkubatorprogram Express är öppen

Vill du ta din kreativa idé till ett hållbart företag? Nu kan du söka till vårens omgång av vårt förinkubatorprogram Express, som startar den 10 april. Programmet kommer att erbjuda dig stöd och verktyg för att utveckla och testa din affärsidé.

Express ger dig möjligheten att träffa andra kreativa entreprenörer och kreatörer med innovativa idéer som vill ta nästa steg i sitt företagande. Det är ett uppskattat program som hjälper dig att ta stora steg framåt i din affärsutveckling, säger Fanny Lindén, affärscoach och programansvarig för Expressprogrammet. 

Programmet fokuserar på att hjälpa dig förstå och möta dina potentiella kunders behov. Genom att ha en stark inriktning på kund- och användarcentrerad utveckling, tillsammans med en djup förståelse för marknaden, kommer du att kunna positionera din idé på ett smart sätt. 

Det är affären som driver ett företag framåt, och det är när du kan möta ett verkligt behov som din idé har möjlighet att ta fart. Vårt mål är att hjälpa dig förstå din potentiella kund och identifiera vilka behov som finns där ute, säger Fanny Lindén

I detta kostnadsfria program ingår nio workshops, individuell coachning och en kontorsplats i sex månader. Utöver det finns möjlighet att nyttja prototypverkstäder, ljudstudio och ett härligt community med frukostar och after works. Alla som ansöker blir kontaktade av eXpression för att diskutera affärsidé och ansökan.  

Det finns ingen anledning att vänta – ansök till vårens omgång av Expressprogrammet redan idag! 

För mer information och för att ansöka, besök vår webb här

Har du frågor rörande Express? Höra av dig till oss! 

Fanny Lindén: fanny.linden@expressionumea.se  
Emil Hägglund: emil.hagglund@expressionumea.se 

Foto: Evelina Rönnbäck

Nyheter

Bidra till ett tryggare och mer inkluderande Umeå i sommar

Tio nya kreatörer i vårens startup-program

Nyheter

eXpression välkomnar ny nationell strategi

Nyheter

Häng med på Young Startup Day 2024

signa upp för vårt nyhetsbrev