fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Nu öppnar Design S 2023

Nu öppnar Design S 2023

Idag öppnar anmälan till Svensk Forms Design S 2023. Du är välkommen att söka till Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse – som i år firar 40 år! Design S delas ut i kulturhuset Väven den 31 maj 2023 i Umeå.

Design S är ett arrangemang där Balticgruppen och Design by Umeå – ett nätverk som eXpression är en del av – är huvudpartners.

Utmärkelsen har över åren lyft aktörer som genom design i bred bemärkelse utmanat rådande förhållningssätt för att matcha samtidens behov och efterfrågan.

Årets utlysning utgörs i sin helhet av tolv kategorier, däribland arkitektur, grafisk design, möbler, och tjänstedesign.

Tävlingen tjänar många syften: dels som en konkret utgångspunkt för diskussioner om design och innovation, dels som en inspiration för näringsliv och offentliga beslutsfattare att använda design för ökad hållbarhet, konkurrenskraft och välfärd.

Läs hela Svensk forms pressmeddelande här.

Nyheter

De kan bli årets kulturella och kreativa företag

Formgivare utvalda i Design Talents till Formex

Nyheter

Crowdfunding ledde till nytt album och musikvideo

Nyheter

Entreprenörer på väg mot internationella satsningar

signa upp för vårt nyhetsbrev

Mode, arkitektur eller design? Skriv in din mailadress och ange dina preferenser så får du en notis när ett nytt inlägg matchar dina intressen.