fbpx
cropped-Artboard-1-100.jpg

Erfarenheter och lärdomar under pandemin

Erfarenheter och lärdomar under pandemin

Den 18 november bjuder eXpression Umeå in till ett samtal om framtidens hållbara besöksnäring och handel. Samtalet handlar om vilka lärdomar och erfarenheter tar vi med oss från tiden under pandemin men också om de nya tider vi står inför då det än en gång är möjligt att mötas.

I samtalet deltar Peter Juneblad, näringslivschef Umeå kommun, Annika Sandström, regionturismchef Region Västerbotten, Gabriella Hed Vall, VD Visit Umeå, Cecilia Lindström, VD Järnspisens matbod och centrumutvecklare Piteå och Jörgen Engdahl, krögare och ägare till Hunger och Törst, Harlequin och Facit Bar. Samtalet modereras av Annakarin Nyberg, projektledare för Framtidens hållbara besöksnäring och handel.

Projektet Framtidens hållbara besöksnäring och handel, som genomförs vid företagsinkubatorn eXpression i Umeå, har under två års tid arbetat med att sprida och dela erfarenheter om vad pandemin har inneburit för både företag och företagsfrämjare i norra Sverige. Nu vill vi, genom att bjuda in till ett samtal med representanter från region, kommun, destination och företag, diskutera och sprida lärdomar och erfarenheter.

För att delta vid samtalet på Rex i Umeå anmäler du dig här.

För dig som vill delta digitalt streamas samtalet via eXpression Umeås facebook.

Foto: Anna Hållsten, Mat och Event i Umeå.

Senaste inläggen från framtidens hållbara besöksnäring

Till projektsidan för Framtidens hållbara besöksnäring & handel.

Nyheter

Välbesökt samtal om besöksnäringen

Nyheter

Erfarenheter och lärdomar under pandemin

Nyheter

Erfarenhetsutbyte i Norrbotten

Nyheter

Pandemin: företagsfrämjares reflektioner över möjligheter och utmaningar

signa upp för vårt nyhetsbrev